Posicions tancades

01 Abr 2023
262 times

Investigador/a permanent distingit/da Júnior (Paleogenòmica i Paleoproteòmica)- [ICPJA014]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Investigador/a permanent distingit/da Júnior
REFERENCIA ICPJA014
DEPARTAMENT
Grup de Recerca en Paleogenòmica i Paleoproteòmica / Àrea de Paleobiologia Evolutiva
LLOC DE TREBALL C/ Columnes s/n, 08193, Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Espanya + laboratori propi i extern
DATA DE PUBLICACIÓ 01/02/2023
DATA LÍMIT 28/02/2023 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
RESOLUCIÓ Persona seleccionada: Esther Lizano (puntuació final = 7,69)

Cap d’Àrea – Tècnic/a IT Sènior - [ICPJA013]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Cap d’Àrea – Tècnic/a IT Sènior
REFERENCIA ICPJA013
DEPARTAMENT
Àrea de Tecnologia de la Informació - Departament de Suport a la Recerca i Serveis Externs
LLOC DE TREBALL

Principal: Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Spain

Secundària: Museu de l’ICP, c/ Escola Industrial 23, 08213 Sabadell, Spain

DATA DE PUBLICACIÓ 23/01/2023
DATA LÍMIT 28/02/2023 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
RESOLUCIÓ Persona seleccionada: Josep Torres (puntuació final = 11,6)

Ajuts emmarcats en el Programa De Primeres Experiències Professionals En Les Administracions Públiques | Segona Convocatòria 2022

A qui va dirigit: En el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, el programa de primera experiència professional en les administracions públiques,  té com a objectiu l’atorgament d’ajuts per a la contractació de persones joves (menors de 30 anys) aturades en el si dels serveis prestats per les administracions públiques. En aquesta convocatòria, l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont ofereix quatre posicions en diferents àrees i departaments detallades més endavant.

Requisits generals de la convocatòria:

 • Joves majors de 16 anys i menors de 30 anys
 • Desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació al SOC
 • Complir els requisits per a formalitzar un contracte per a l'obtenció de la pràctica professional.

Aquests requisits s'hauran de complir el dia anterior a l'inici del contracte.

Durada i dotació: La durada del contracte serà d’1 any amb una retribució segons convocatòria (sou brut mínim de 1.800 €)

Termini de presentació de sol·licituds: 05 de març del 2023

Contacte: David Basanta. Correu-E: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Com aplicar: Tots els documents han d’estar en català o anglès (en format PDF) i s'han d'enviar per correu electrònic a la persona de contacte indicant la referencia de l’oferta a l’assumpte (totes aquelles candidatures que no compleixin amb aquest punt quedaran desestimades). Totes les persones candidates han de presentar una carta de motivació i un CV estès.

La selecció es realitzarà mitjançant l’ús de currículum vitae cec pel que es demana que el CV estiguin el més anonimitzats possible. Es pretén, d’aquesta manera, garantir el principi de no discriminació i la millor adequació entre la formació acadèmica i les activitats a desenvolupar.

POSICIONS OBERTES:

Posició 1 (ref. PEAP01): Tècnic/a en comunicació digital.

La persona a contractar s'incorporarà a l'Àrea de Comunicació i Difusió Científica del Departament d'Outreach i Comunicació de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) ubicat al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les tasques a realitzar inclouen el desenvolupament de continguts digitals de divulgació de temàtica paleontològica per a la web, el butlletí i les xarxes socials de l'ICP, així com la gestió de la interactivitat en les diverses plataformes on l'ICP hi té presència. També s'ocuparà de les accions de difusió de les activitats vinculades al Museu de l'ICP (a Sabadell) incloent l'elaboració i gestió dels formularis en línia a través dels quals les famílies i escoles s'inscriuen als diversos tallers i activitats, tot garantint el compliment de la RGPD pel que fa al tractament de les dades personals. Per a l'elaboració de continguts rigorosos des del punt de vista científic i alhora comprensibles pels diferents públics objectiu, es requereix un perfil amb formació científica i, al mateix temps, amb habilitats comunicatives per adequar el llenguatge i el format de les informacions de forma atractiva per a un públic no expert, així com amb un coneixement tècnic dels sistemes a través dels quals es transmetran (gestors web, eines de gestió de xarxes socials, etc.).

Requisits imprescindibles:

 • Formació de grau científic (biologia, geologia o similar) o un grau en periodisme o comunicació audiovisual amb expertesa en divulgació de la ciència
 • Màster en comunicació de la ciència (o similar)
 • Bon nivell de redacció en català i castellà

Requisits desitjables:

 • Coneixements bàsics de CMS (WordPress o similar) i gestió de xarxes socials
 • Bon nivell d'anglès

Posició 2 (ref. PEAP02): Tècnic/a en tecnologies informàtiques.

La persona a contractar s'incorporarà a l'Àrea de Tecnologia de la informació, dins el Departament de Suport a la Recerca i Serveis Externs, de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) ubicat al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Sota la supervisió del responsable d’informàtica les tasques a realitzar comprenen el suport en primer nivell dels usuaris per a resolució de problemes tècnics així com la resolució de dubtes i consultes tècniques dels usuaris.

La persona contractada també realitzarà tasques de vigilància de la infraestructura TI del centre (protecció de dades i dispositius) així com la cerca de solucions per a millorar els serveis TI i en casos concrets actuar en primera instancia davant amenaces a la ciberseguretat.

Requisits imprescindibles:

 • Tècnic/a superior en administració de sistemes informàtics en xarxa.
 • Bon nivell de català i castellà
 • Flexibilitat per poder treballar en les dos seus de la institució (Campus UAB / Sabadell)

Requisits desitjables:

 • Formació en ciberseguretat
 • Bon nivell d'anglès
 • Coneixements del món de la recerca

Donada la naturalesa del centre, s'espera que la persona que s'incorpori sigui una persona amb una elevada capacitat de resolució i proactivitat capaç de fer front a nous reptes i situacions de manera habitual.

Posició 3 (ref. PEAP03):  Administratiu/va.

La persona a contractar donarà suport a l'Àrea d'Administració (dins del departament de Gestió i RRHH) i la de Projectes (dins del Departament de Suport a la Recerca i Serveis Externs) de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) ubicat al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les tasques a realitzar contemplen el suport a les tasques administratives pròpies del centre, incloent licitacions, contractes menors, gestió de reserves, etc. i puntualment suport a la justificació econòmica dels projectes de recerca. Així mateix donarà suport a la recerca realitzant tasques de cerca i difusió de convocatòries i participarà en la preparació de propostes (a la secció econòmica) de projectes de recerca.

Requisits imprescindibles

 • Grau/Llicenciatura en Administració i Direcció d'empreses
 • Bon nivell de redacció en català i castellà
 • Coneixements de SAP Business One
 • Elevada capacitat de resolució i proactivitat

Requisits desitjables:

 • Màster o postgrau Comptabilitat i/o Administració i Gestió Pública.
 • Bon nivell d'anglès
 • Coneixements bàsics sobre els processos d’investigació

Donada la naturalesa del centre, s'espera que la persona que s'incorpori sigui una persona amb una elevada capacitat de resolució i proactivitat capaç de fer front a nous reptes i situacions de manera habitual

Posició 4 (ref. PEAP04) Conservador/a - Restaurador/a de Béns Culturals.

La persona a contractar s'incorporarà a l'equip del laboratori de l'Àrea Preparació i de Conservació, dins el Departament de Suport a la Recerca i Serveis Externs, de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP). Realitzarà principalment tasques de conservació preventiva a la col·lecció de la institució, amb l'objectiu de protegir el patrimoni paleontològic. Puntualment també realitzarà tasques de reproducció paleontològica (motlles i rèpliques), amb l'objectiu de dotar el centre d'eines didàctiques per promoure el valor del patrimoni paleontològic entre infants i joves; tasques de preparació paleontològica, per permetre la recerca i garantir la conservació; i tasques de digitalització dels documents de laboratori (fitxes i diaris), amb l'objectiu de contribuir a la sostenibilitat ambiental.

Requisits imprescindibles:

 •  Grau en Conservació i Restauració de Béns Culturals.

Investigador/a postdoctoral en paleobiologia de primats - [ICPJA012]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Investigador/a postdoctoral en paleobiologia de primats (morfologia funcional postcranial i paleohistologia)
REFERENCIA ICPJA012
DEPARTAMENT
Grup de Recerca en Paleoprimatologia i Paleoantropologia / Àrea de Recerca del Cenozoic
LLOC DE TREBALL Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Spain
DATA DE PUBLICACIÓ 01/12/2022
DATA LÍMIT 31/01/2023 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
RESOLUCIÓ Candidata seleccionada: Júlia Arias-Martorell (puntuació final 9,65)

Ajuts emmarcats en el Programa Investigo de contractació de persones joves demandants d’ocupació en la realització d’iniciatives de recerca i innovació (INVESTIGO 2022) 

Ens convocant: Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

A qui va dirigit: En el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, el programa Investigo té com a objectiu l’atorgament d’ajuts per a la contractació de persones joves (menors de 30 anys) demandants d’ocupació per al desenvolupament i execució de funcions, tasques i iniciatives de recerca i innovació.

Requisits generals de la convocatòria:

 • Menor de 30 anys
 • Desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació al SOC
 • Sense relació contractual amb l’ICP en els 6 mesos anteriors a l’inici del contracte

Finançat per:

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA
Graduat/da en biologia o titulació similar
REFERENCIA INV01
NÚMERO DE PLACES 1
DEPARTAMENT

Grup de Recerca de grup de Paleobiodiversitat i Filogènia

LLOC DE TREBALL Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 01/09/2022
DATA LÍMIT 25/09/2022 - TANCADA
PERFIL DE LA CANDIDATURA

Graduat/da en biologia o titulació similar amb un bon nivell escrit i parlat de català i castellà i experiència en treball paleontològic de laboratori.

Les tasques a realitzar inclouen: inventariat i catalogació de restes paleontològiques preparades; identificació taxonòmica i anatòmica de restes paleontològiques dipositades a l’ICP; introducció de la informació en una base informàtica; presa de mesures, fotografies i micrografies de restes fòssils, incloent-hi el processat informàtic; realització de models virtuals 3D amb escàners de superfície o a partir de tomografies computades; extracció de mostres d’esmalt dentari per anàlisis isotòpiques.

DURADA DEL CONTRACTE I SALARI

La durada del contracte serà de 2 anys amb la retribució que estipula la convocatòria

COM APLICAR

Tots els documents s'hauran de presentar en català o anglès (en format PDF) per correu electrònic a la persona de contacte indicant la referencia de l’oferta a l’assumpte. Totes les persones candidates hauran de presentar una carta de motivació i un CV estès.

La selecció es realitzarà mitjançant l’ús de currículum vitae cec pel que es demana que el CV estiguin el més anonimitzats possible. Es pretén, d’aquesta manera, garantir el principi de no discriminació i la millor adequació entre la formació acadèmica i les activitats a desenvolupar.

CONTACTE

David Basanta. Correu-e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RESOLUCIÓ Candidata seleccionada: Sara G. Arranz

 


DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA
Graduat/da en biologia o titulació similar
REFERENCIA INV02
NÚMERO DE PLACES 1
DEPARTAMENT

Grup de Recerca de Paleoecologia i Biocronologia

LLOC DE TREBALL Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 01/09/2022
DATA LÍMIT 25/09/2022 - TANCADA
PERFIL DE LA CANDIDATURA

Graduat/da en biologia o titulació similar amb un bon nivell escrit i parlat de català i castellà i experiència en treball paleontològic de laboratori.

La persona contractada s'encarregarà de la preparació per a l'estudi de les col·leccions de micromamífers del Neogen de l'ICP, de la seva catalogació, registre en bases de dades i contribuirà significativament a la seva identificació. Paral·lelament s'ocuparà de la realització de la realització de models virtuals en tres dimensions d'exemplars fòssils a partir de dades de microtomografia computada (microCT) emprant software especialitzat. Finalment, s'encarregaria de pujar informació sobre diferents jaciments del Cenozoic (coordenades, edat, estratigrafia...) i els taxons de mamífers que hi són presents a la base de dades NOW (nowdatabase.org), un repositori d'accés obert amb informació sobre faunes de mamífers fòssils de tot el món.

DURADA DEL CONTRACTE I SALARI

La durada del contracte serà de 2 anys amb la retribució que estipula la convocatòria

COM APLICAR

Tots els documents s'hauran de presentar en català o anglès (en format PDF) per correu electrònic a la persona de contacte indicant la referencia de l’oferta a l’assumpte. Totes les persones candidates hauran de presentar una carta de motivació i un CV estès.

La selecció es realitzarà mitjançant l’ús de currículum vitae cec pel que es demana que el CV estiguin el més anonimitzats possible. Es pretén, d’aquesta manera, garantir el principi de no discriminació i la millor adequació entre la formació acadèmica i les activitats a desenvolupar.

CONTACTE

David Basanta. Correu-e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RESOLUCIÓ Candidat seleccionat: Marc Misas

 


DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA
Graduat/da en Conservació i Restauració de Bens Culturals o titulació similar
REFERENCIA INV03
NÚMERO DE PLACES 2
DEPARTAMENT

Àrea de Preparació i Conservació

LLOC DE TREBALL Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 01/09/2022
DATA LÍMIT 25/09/2022 - TANCADA
PERFIL DE LA CANDIDATURA

Graduat/da en Conservació i Restauració de Bens Culturals o similar amb un bon nivell escrit i parlat de català i castellà i experiència en treball paleontològic de laboratori.

La persona contractada s'incorporaria al laboratori de l'Àrea de Preparació i Conservació (Departament de Suport a la Investigació de l'ICP). Pel seu perfil i experiència, durà a terme principalment tasques d'excavació, restauració i preparació amb mètodes mecànics i químics (eliminació de matriu sedimentaria i consolidació) de fòssils paleozoics, mesozoics i cenozoics. També durà a terme tasques de conservació preventiva, tasques de reproducció (motlles i repliques) i tasques d'investigació sobre nou materials i mètodes de preparació paleontològica. Aquestes tasques no només constitueixen una feina necessària per garantir la conservació del patrimoni paleontològic, sinó que són imprescindibles per augmentar la qualitat i quantitat de la producció científica de la institució.

DURADA DEL CONTRACTE I SALARI

La durada del contracte serà de 2 anys amb la retribució que estipula la convocatòria

COM APLICAR

Tots els documents s'hauran de presentar en català o anglès (en format PDF) per correu electrònic a la persona de contacte indicant la referencia de l’oferta a l’assumpte. Totes les persones candidates hauran de presentar una carta de motivació i un CV estès.

La selecció es realitzarà mitjançant l’ús de currículum vitae cec pel que es demana que el CV estiguin el més anonimitzats possible. Es pretén, d’aquesta manera, garantir el principi de no discriminació i la millor adequació entre la formació acadèmica i les activitats a desenvolupar.

CONTACTE

David Basanta. Correu-e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RESOLUCIÓ Candidates seleccionadaes: Júlia Jiskoot / Marina Vizcarro

 


DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA
Graduat/da en Biologia, Geologia, Física o equivalent
REFERENCIA INV04
NÚMERO DE PLACES 1
DEPARTAMENT

Grup de Recerca en Paleobiologia Computacional

LLOC DE TREBALL Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 01/09/2022
DATA LÍMIT 25/09/2022 - TANCADA
PERFIL DE LA CANDIDATURA

Graduat/da en Biologia, Geologia, Física o equivalent amb un bon nivell escrit i parlat de català i castellà i experiència amb models 3D.

S’espera que el/la candidat/a s’ocupi de la gestió, realització i tasques de suport a dos projectes de recerca: un del Ministerio de Ciencia e Innovación (PID2020-117118GB-I00) i un del Departament de Cultura de la Generalitat:

 1. A) Generació de models 3D procedents de sistemes de digitalització tals com fotogrametria i escàners de superfície;
 2. B) Tasques de processament de dades radiogràfiques i tomogràfiques de mostres fòssils i biològiques;
 3. C) Processament de models 3D per simulacions biomecàniques per ordinador;
 4. D) organització i gestió dels datasets generats;
 5. E) gestió de la base de dades de cadascun dels projectes usant criteris FAIR
DURADA DEL CONTRACTE I SALARI

La durada del contracte serà de 2 anys amb la retribució que estipula la convocatòria

COM APLICAR

Tots els documents s'hauran de presentar en català o anglès (en format PDF) per correu electrònic a la persona de contacte indicant la referencia de l’oferta a l’assumpte. Totes les persones candidates hauran de presentar una carta de motivació i un CV estès.

La selecció es realitzarà mitjançant l’ús de currículum vitae cec pel que es demana que el CV estiguin el més anonimitzats possible. Es pretén, d’aquesta manera, garantir el principi de no discriminació i la millor adequació entre la formació acadèmica i les activitats a desenvolupar.

CONTACTE

David Basanta. Correu-e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RESOLUCIÓ Candidata seleccionada: Laia Grau

 


Investigador/a permanent (Paleobiologia de dinosaures) - [ICPJA011]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Investigador/a permanent (Paleobiologia de dinosaures)
REFERENCIA ICPJA011
DEPARTAMENT

Grup de Recerca en Ecosistemes dels Dinosaures / Àrea de Recerca del Mesozoic

LLOC DE TREBALL Museu de l'ICP, c/ Escola Industrial 23, 08201 Sabadell, Barcelona, Espanya
DATA DE PUBLICACIÓ 07/07/2022
DATA LÍMIT 15/09/2022 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
RESOLUCIÓ Candidat seleccionat: Albert Prieto Márquez (puntuació final = 9,2)

Tècnic/a 3D - [ICPJA010]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Tècnic/a 3D
REFERENCIA ICPJA010
DEPARTAMENT

Grup de Recerca en Paleobiologia Computacional / Àrea de Paleobiologia Evolutiva

LLOC DE TREBALL Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 08/05/2022
DATA LÍMIT 15/06/2022 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
RESOLUCIÓ Candidat seleccionat: Alejandro Serrano

Oficial/a d'Administració Júnior - [ICPJA009]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Oficial/a d'Administració Júnior [ICPJA009]
REFERENCIA ICPJA009
DEPARTAMENT

Àrea d'Administració. Departament de Gerència i Recursos Humans

LLOC DE TREBALL Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 15/07/2021
DATA LÍMIT 01/10/2021 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
RESOLUCIÓ Candidata seleccionada: Mònica Vincent

Investigador/a postdoctoral (Paleohistologia i Evolució de la Història Vital) - [ICPJA008]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Investigador/a postdoctoral. Paleohistologia i Evolució de la Història Vital
REFERENCIA ICPJA008
DEPARTAMENT

Àrea de Paleobiologia Evolutiva. Grup de Recerca en Paleohistologia i Evolució de la Història Vital

LLOC DE TREBALL Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 15/02/2021
DATA LÍMIT 01/04/2021 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Postdoctoral researcher [ICPJA008] (en anglès)

RESOLUCIÓ Candidata seleccionada: Carmen Nacarino (puntuació final = 9,36)

Tècnic/a en Preparació - [ICPJA007]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Tècnic/a en Preparació
REFERENCIA ICPJA007
DEPARTAMENT
Àrea de Preparació i Conservació. Dept. de Serveis Externs i Suport a la Recerca
LLOC DE TREBALL
Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 11/01/2021
DATA LÍMIT
01/02/2021 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Tècnic/a en Preparació - [ICPJA007] (en català)

Preparator Technician - [ICPJA007] (en anglès)

RESOLUCIÓ

Candidata seleccionda: Almudena Yagüe (puntuació final = 14,96)

Candidata en reserva: Ana Montemayor (puntuació final = 12,35)


Investigador/a tenure-track (Primats de l'Eocè) [ICPJA006]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Investigador/a tenure-track a temps complert especialitzat/da en primats de l'Eocè
DEPARTAMENT
Àrea del Cenozoic. Grup de recerca en Paleoprimatologia i Paleoantropologia
REFERENCIA ICPJA006
LLOC DE TREBALL

Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona

DATA DE PUBLICACIÓ

11/01/2021

DATA LÍMIT

01/03/2021 - TANCADA

OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Tenure-Track Researcher [ICPJA006] (en anglès)

Investigador/a tenure-track [ICPJA006] (en català)

RESOLUCIÓ

Candidata seleccionada: Judit Marigó (puntuació final = 8,84)


Tècnic de paleontologia virtual

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Tècnic de paleontologia virtual per obra o servei a mitja jornada
DEPARTAMENT
Àrea de Paleobiologia Evolutiva. Grup de recerca en Paleobiologia Computacional
LLOC DE TREBALL

Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona

DATA DE PUBLICACIÓ

01/01/2020

DATA LÍMIT

18/02/2020 - TANCADA

OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

CV i carta de presentació en PDF per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RESOLUCIÓ

Candidat seleccionat: Alejandro Serrano


Gestor/a de Col·leccions - [ICPJA005]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Gestor/a de Col·leccions
REFERENCIA ICPJA005
DEPARTAMENT
Dept. de Serveis Externs i Suport a la Recerca
LLOC DE TREBALL

Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona

Museu de l'ICP, c/ Escola Industrial 23, 08213 Sabadell, Barcelona

DATA DE PUBLICACIÓ

15/01/2020

DATA LÍMIT

15/02/2020 - TANCADA

OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Gestor/a de Col·leccions - [ICPJA005] (en català)

Collection Manager - [ICPJA005] (en anglès)

RESOLUCIÓ

Candidat seleccionat: Josep M. Robles (puntuació final = 10,26)

Candidat en reserva: Albert G. Sellés (puntuació final = 8,6)


Tècnic/a en Preparació - [ICPJA004]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA Tècnic/a en Preparació (2 posicions)
REFERENCIA ICPJA004
DEPARTAMENT
Dept. de Serveis Externs i Suport a la Recerca
LLOC DE TREBALL
Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 15/01/2020
DATA LÍMIT
15/02/2020 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Tècnic/a en Preparació - [ICPJA004] (en català)

Preparator Technician - [ICPJA004] (en anglès)

RESOLUCIÓ

Candidata seleccionada (sènior): Xènia Aymerich (puntuació final = 9,3)

Candidata seleccionada (júnior): Marina Rull (puntuació final = 9,22)


Auxiliar administratiu/va

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA
Auxiliar administratiu/va
Contracte d'interinitat per incapacitat temporal
REFERÈNCIA ICPJA
DEPARTAMENT
Dept. de Gerència i Recursos Humans
LLOC DE TREBALL
Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 01/09/2019
DATA LÍMIT
25/10/2019 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Inscripció a través d'Infojobs

RESOLUCIÓ

Candidata seleccionada: Mònica Vincent


Project Manager - [ICPJA003]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA
Cap de l'Àrea de Projectes - Project Manager
REFERÈNCIA ICPJA003
DEPARTAMENT
Dept. de Serveis Externs i Suport a la Recerca
LLOC DE TREBALL
Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 01/06/2019
DATA LÍMIT
01/09/2019 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Project Manager - [ICPJA003] (ANGLÈS)

RESOLUCIÓ

Candidat seleccionat: David Basanta (puntuació final=8,1)

Candidat en reserva: cap (puntuacions finals < 7)


Investigador/a tenure-track en paleobiologia de dinosaures - [ICPJA002]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA
Investigador/a tenure-track a temps complert especialitzat en paleobiologia de dinosaures
REFERÈNCIA ICPJA002
GRUP DE RECERCA
Faunes del Mesozoic
LLOC DE TREBALL
Museu de l'ICP. c/ Escola Industrial 23, 08201 Sabadell, Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 01/04/2019
DATA LÍMIT
01/06/2019 - TANCADA
OFERTA DETALLADA I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Tenure-Track Researcher (Dinosaur Paleobiology) - [ICPJA002] (ANGLÈS)

Investigador Tenure-track (Paleobiologia de Dinosaures) - [ICPJA002] (CATALÀ)

RESOLUCIÓ

Candidat seleccionat: Bernat Vila (puntuació final = 7,9)

Candidat en la reserva: Emanuel Tschopp (puntuació final = 7,73)


Posició permanent d'investigador/a en paleobiologia de rosegadors - [ICPJA001]

DESCRIPCIÓ DE LA PLAÇA
Posició permanent d'investigador/a en paleobiologia de rosegadors
REFERÈNCIA ICPJA001
GRUP DE RECERCA
Faunes del Neogen i Quaternari
LLOC DE TREBALL
Edifici ICTA-ICP, c/ Columnes s/n, 08193 Cerdanyola del Vallès,
Barcelona
DATA DE PUBLICACIÓ 01/04/2019
DATA LÍMIT
01/06/2019 - TANCADA
RESOLUCIÓ Candidat seleccionat: Isaac Casanovas (puntuació final = 7,46)

 

Last modified on Divendres, 02 Juny 2023 11:26
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca