L’ICP amplia l’equip amb quatre noves incorporacions gràcies al programa “Primera Experiència”

Les noves incorporacions de l’ICP, Lucía Ponce, Sergi Mercadé, Pol de Haro i Anna Solé. Les noves incorporacions de l’ICP, Lucía Ponce, Sergi Mercadé, Pol de Haro i Anna Solé. Les noves incorporacions de l’ICP, Lucía Ponce, Sergi Mercadé, Pol de Haro i Anna Solé.

Les noves incorporacions de l’ICP, Lucía Ponce, Sergi Mercadé, Pol de Haro i Anna Solé.

El passat mes de març, l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) va sumar a la plantilla quatre persones joves en ocasió de la convocatòria del 2023 dels ajuts emmarcats en el Programa de Primera Experiència Professional en les administracions públiques.  

La iniciativa, subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i finançada per la Unió Europea (NextGenarationEU) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, ofereix ajuts per a la contractació de persones desocupades, menors de trenta anys i inscrites com a demandants d'ocupació al SOC, amb una durada de dotze mesos.   

L'objectiu és promoure la contractació de persones joves en situació d’atur per millorar-ne l’ocupabilitat, mentre els permet adquirir les primeres experiències professionals en l'àmbit de les administracions públiques, i desenvolupar les seves pròpies competències i habilitats professionals.  

Arran d’aquesta convocatòria, l'ICP ha ofert quatre posicions en diferents àrees que durant un any  ocuparan Pol de Haro (Tècnic de l'Àrea d'Informàtica), Sergi Mercadé (Tècnic de l'Àrea d'Administració i del Departament de Suport a la Recerca i Serveis Externs), Lucía Ponce (Preparadora) i Anna Solé (Tècnica del Departament d'Outreach i Comunicació).   

Imatge principal: Les noves incorporacions de l’ICP, Lucía Ponce, Sergi Mercadé, Pol de Haro i Anna Solé. 

Més informació:  

 

 

Last modified on Dimecres, 31 Mai 2023 10:46
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca