L’ICP s’incorpora al Portal de la Recerca de Catalunya

David Alba, Director de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i Miquel Puig i Raposo, Director General del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) van signar la setmana passada el conveni per a la integració de l’ICP al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) per tal que aquest portal reculli també l’activitat de recerca de l’Institut.

El Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) té com a objectiu la transferència de coneixement amb la publicació d’informació dels investigadors i de les activitats de recerca de les universitats i els centres de recerca del país. Aquest portal web difon, des d’un lloc únic, l’activitat investigadora a Catalunya i permet la consulta d’informació sobre investigadors, publicacions, tesis, grups i projectes de recerca.

L’ICP s’incorpora al PRC amb l’objectiu de facilitar l’accés obert i la transferència de coneixement a la societat, a la vegada que dóna una major visibilitat i impacte a la producció científica, tècnica i divulgativa de la institució. L’ICP és el cinquè centre de recerca català que s’incorpora al Portal, en el que fins fa poc només hi eren les universitats catalanes. A partir del setembre hi apareixeran les dades referents al centre.

Actualment el portal recull les dades provinents de més de 32.000 projectes de recerca de més de 10.000 investigadors i més de 500.000 publicacions científiques.

Imatge principal: D’esquerra a dreta: David Alba (Director de l’ICP) i Miquel Puig i Raposo (Director General del CSUC) a la signatura del conveni.

Last modified on Dilluns, 16 Juliol 2018 17:24
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex