Georgina Raventós

Roc Olivé Roc Olivé

Investigadora predoctoral
Grup de Recerca en Paleoprimatologia i Paleoantropologia

Graduada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Posteriorment, vaig realitzar el màster d'Antropologia Biològica per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona, amb la tesina anomenada "Morfologia de la glenoide escapular: influència del rodet glenoidal en la morfologia de la cavitat glenoide i les seves implicacions locomotores i evolutives".

Actualment, soc estudiant de doctorat al grup de Paleoprimatologia i Paleoantropologia de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, sota la direcció del Dr. Salvador Moyà-Solà, el Dr. David Alba i la Dra. Júlia Arias-Martorell. La meva tesi està finançada per L'Agència Estatal d'Investigació gràcies a "Ayudas para Contratos Predoctorales para la Formación de Doctores" (FPI), finançat per MCIN/AEI/10.13039/501100011033 i per el FSE+.

En el meu projecte de tesi, anomenat "La història evolutiva de l'ulna dels hominoïdeus: morfologia quantitativa, estructura interna de l'os i inferències paleobiològiques en primats del Miocè", estudio la morfologia funcional de l'ulna en primats catarrins actuals i fòssils del Miocè per a fer inferències paleobiològiques centrades en el comportament locomotor i postural de les espècies fòssils i explorar la història evolutiva dels hominoïdeus.

Correu-e: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


 

Last modified on Miércoles, 14 Septiembre 2022 09:55
Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Roc Olivé Andrea Villa »

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca