Andrea Villa

Investigador postdoctoral
Paleobiodiversitat i Filogènia

Sóc un paleoherpetòleg que treballa principalment amb conjunts d'amfibis i rèptils d'Europa, Àfrica i Àsia. Després de graduar-me en Ciències Naturals a la Universitat de Milà, vaig obtenir un doctorat en Ciències de la Terra a la Universitat de Torí al 2018, amb una tesi sobre l'osteologia comparada i la paleodiversitat dels llangardaixos a Europa durant el Neogen i el Quaternari. Després de finalitzar el meu doctorat, vaig treballar per a la Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, a càrrec de l'estudi de llangardaixos fòssils de la reconeguda col·lecció Geiseltal. Posteriorment vaig estar com Humboldt Research Fellow a la Bayerische Staatssammlung für Paläontologie und Geologie, a Munic, i actualment realitzo un postdoctorat Juan de la Cierva-formació aquí a l'ICP, per estudiar amfibis i rèptils de la conca del Vallès-Penedès.

El meu principal interès professional són els fòssils d'amfibis i rèptils de les regions euroasiàtica i africana, especialment els lepidosaures, així com l'osteologia comparativa d'aquests animals, tant actuals com extints. Durant la meva carrera acadèmica, vaig estudiar faunes que abasten des del Mesozoic fins a l'Holocè, i vaig realitzar treballs de camp a Europa i Àfrica.

Correu-e: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Més informació sobre publicacions a:

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Andrea-Villa-2

 

 

Last modified on Jueves, 13 Mayo 2021 08:10
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca