Investigador predoctoral FI
Paleobiologia Computacional

Calamocha (Teruel) 1995

Graduat en Biologia amb Menció en Complements de Biodiversitat i Conservació per la Universitat de València (2017). Durant el curs universitari 2017-2018 vaig estudiar el Màster en Paleobiologia i Registre Fòssil a la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Universitat de Barcelona i Intitut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, en què vaig rebre matrícula d'honor pel meu treball de final de màster: "New exceptional well-Preserved footprints from the Muschelkalk detrital unit from the Catalan Basin". Aquests estudis m'han motivat a seguir formant-me durant els últims anys, participant en nombroses campanyes d'excavació i realitzant una estada de sis setmanes al Museum für Naturkunde de Berlín per desenvolupar les meves habilitats amb tècniques 3D.

Actualment realitzo els meus estudis de doctorat amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu a l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont gràcies a una Beca FI (ref. 2020 FI_B 00472). En el meu projecte, Paleobiodiversidad de vertebrats del Permià i Triàsic continental de al NE de la Península Ibèrica estudio restes directes (ossos) i indirectes (icnites) de les faunes de tetràpodes terrestres d'unitats permo-triàsiques a Catalunya i conques properes.

Contacte:

e-Mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Last modified on Miércoles, 07 Octubre 2020 09:34
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca