Sharrah Mckenzie

Investigadora predoctoral.
Paleobiodiversitat i Filogènia

(Portland, 1991)

Graduada en Arqueologia per la Portland State University (2016) en la especialitat de Biological Archaeology. Master en Paleobiologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (2018) amb el Treball de Final de Màster titulat: New small Catarrhine (Primates) from the Vallesian (Late Miocene) of Can Llobateres (Sabadell, Barcelona, Spain). Vinculada i assessorada per l'ICP i la UAB en el desenvolupament del seu TFM.

Actualment investigadora predoctoral al departament de Faunes del Neogen i Quaternari de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) sota la supervisió del Dr. David M. Alba. La seva recerca es centra en l'estudi de materials dentognàtics miocènics de suids i bòvids per comparar els canvis paleoambientals entre les localitats de la conca del Vallès-Penedès amb presencia de primats amb llocs on encara no se n'han trobat. La comprensió d’aquests esdeveniments és vital per a investigar els canvis de fauna i la relació amb el canvi paleoambiental.

Actualment treballa amb una beca de Confederated Tribes of Grand Ronde (CTGR).

Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Sharrah_Mckenzie

 

 

Last modified on Domingo, 10 Abril 2022 18:30
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca