Print this page

Subvencions i beques

02 Feb 2015
19075 times

AJUTS PER A CONTRACTES PREDOCTORALS PER LA FORMACIÓ DE DOCTORS/ES 2021

 

Ens convocant: Agencia Estatal de Investigación. Ministerio de Ciencia e Inovación.

A qui va dirigit: Les ajudes per a contractes predoctorals per a la formació de doctors tenen com a objectiu principal incrementar la quantitat i la qualitat dels nous doctors, a través de la realització de la seva tesi doctoral en el marc dels millors projectes d'investigació de grups d'investigació amb solvència científica i acadèmica que pertanyen a universitats, organismes públics d'investigació i altres centres d'investigació.

Requisits: Les persones sol·licitants han d'estar matriculades o admeses en un programa de doctorat pel curs 2021/2022 o, en el seu defecte, estar en disposició de fer-ho en el moment de formalitzar el contracte. Els/les candidats/es hauran de tenir un perfil al registre unificat de sol·licitants (RUS) el qual serà necessari per signar la sol·licitud si no disposen de signatura electrònica.

Durada i dotació: La durada del contracte serà de 4 anys amb un sou brut de 16.640€ pels dos primers anys, 17.830€ pel tercer i 22.290€ el darrer.

Termini de presentació de sol·licituds: 11 de novembre del 2021

Projectes de recerca de l'ICP subjectes a la incorporació de personal predoctoral en aquesta convocatòria:

Projecte 1. Els primats del Cenozoic de la península ibèrica i la seva contribució a la reconstrucció evolutiva del grup (PID2020-116908GB-I00). IPs: Salvador Moyà-Solà i Judit Marigó

Títol de la beca: Estudi de restes postcranials de primats del Miocè per realitzar inferències locomotores, sota la direcció de Salvador Moyà-Solà i David M. Alba

Projecte 2. Evolució de vertebrats, biogeografia i paleoecologia en un antic ecosistema insular (PID2020-119811GB-I00). IPs: Bernat Vila i Albert Prieto-Màrquez. Projecte i requisits.

Enllaços relacionats:

 

 

 

Last modified on Lunes, 22 Noviembre 2021 08:21
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Latest from Super User