Print this page

SEP 2011

11 Feb 2015
6702 times

XXVII Jornadas Sociedad Española de Paleontología

Sabadell, 5-8 Octubre de 2011

 

Estimats amics i companys,

És un plaer convidar-vos a les “XXVII Jornadas de la Sociedad Española de Paleontología (SEP)”, que organitzarà l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) a Sabadell (Barcelona) del 5 al 8 d’octubre del 2011, dedicades a la memòria del distingit paleontòleg sabadellenc Miquel Crusafont, en motiu del centenari del seu naixement.

El tema principal de la SEP 2011 serà “Paleobiologia: nous conceptes i nous mètodes”. La Paleobiologia, branca de la Paleontologia que estudia els aspectes biològics dels organismes del passat, ha experimentat importants avenços en els últims anys, degut a l’aplicació en Paleontologia d’altres disciplines biològiques com la fisiologia, l’ecologia i la biomecànica (Anàlisi d’Elements Finits) o de la utilització de nous mètodes d’anàlisi com són la paleohistologia, els TAC i la morfometria geomètrica, entre d’altres.
L’aplicació d’aquestes eines en Paleontologia ha permès inferir paràmetres biològics dels organismes del passat com ara la seva locomoció, hàbits tròfics, fisiologia o ecologia.

Estem encantats d’anunciar que la SEP 2011 unirà per primera vegada tots els professionals d’aquest camp, compartint el seu coneixement, les seves troballes i preocupacions, i obrirà una porta a futures col·laboracions.

A més a més, durant aquestes jornades, les presentacions dedicades a altres camps de la Paleontologia seran també benvingudes. Tothom està convidat a venir i mostrar la seva feina a la comunitat paleontològica.

Per a més informació, consulteu el web del congrés www.icp.cat/SEP2011 o bé contacteu amb el comitè organitzador a través de la següent dirección de correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

D’altra banda, preguem que en feu la màxima difusió possible entre els vostres companys o membres de departament que hi puguin estar interessats.

Us esperem a tots a la SEP de Sabadell!

 

Comitè organitzador de les XXVII Jornades de la SEP

DATES IMPORTANTS

Inscripció anticipada: online, abans de l'1 de Juliol
Inscripció ordinària: online, abans de l'1 de Setembre
Data limit per la presentació de treballs: 1 Juliol 2011
Tercera circular: 1 Setembre 2011

PATROCINADORS

Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Latest from Super User